Twilight

Desi este un film celebru si „la moda”, nu m-a tentat pana acum, poate tocmai din cauza ca este la moda. Dar am reusit sa trec peste si l-am vizionat. Trebuie sa spun ca nu m-a dat pe spate dar merge, este un film relaxant.
Este o poveste de dragoste mai neortodoxa 🙂 .Bella o adolescenta mai neobisnuita, singuratica si care nu este interesata sa se integreze, se muta la tatal sau intr-un orasel american Forks.
La inceput totul i se pare deprimant, asta pana il cunoaste pe misteriosul Edward Cullen de care se simte atrasa irezistibil si de care ajunge sa se indragosteasca. Dar Edward nu este un tanar obisnuit, se misca foarte repede, are o putere nemaintalnita, ochii lui isi schimba culoarea in functie de dispozitie, iar pielea lui este rece, dar magnetismul pe care il emana o fac pe Bella sa uite de orice retinere si sa  se apropie de el.
Bella ii afla secretul, faptul ca el si familia sa sunt vampiri, dar asta nu o intimideaza deloc fara macar sa realizeze ca isi pune propria viata in pericol. Lucrurile se complica atunci cand dusmanii vampiri ai familiei Cullen vor sa o vaneze pe Bella. Incepe o vanatoare de care pe care intre cele doua clanuri de vampiri, Edward aproape ca nu ajunge la timp sa -si salveze iubita si aproape ca nu reuseste sa se opresca sa-i suga veninul din sange. Dar in final „dragostea invinge”- un cliseu nu? 🙂

Vizionare placuta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s