What Women Want

http://www.imdb.com/title/tt0207201/

Ia spuneti doamnelor, nu-i asa ca va-ti dori ca macar odata sa inteleaga si barbatii ce inseamna sa fii femeie? Sa va inteleaga dorintele, sa va fie aproape cand aveti nevoie, sa inteleaga efortul pe care il depunem zi de zi pentru a fi o femeie atragatoare? Diete, epilat, machiaj, pensat, etc? Un vis frumos nu-i asa?
Ei bine Mel Gibson interpreteaza in acest film chiar un astfel de barbat, singurul care reuseste sa intre in mintea femeilor si sa desluseasca marele mister venusian.
Nick este un mascul tipic, misogin, sovinist, plin de sine, idolul barbatilor ce mai?!
Printr-un accident, Nick se trezeste ca poate auzi gandurile femeilor, si desi la inceput considera asta un blestem de care vrea sa scape, intelege ca poate transforma asta in avantajul sau. Prima tinta, Darcy, femeia care i-a „furat” avansarea. Numai ca dragostea, nenorocita 🙂 , ii strica planurile.
Nu poti sa nu-l adori pe Mel in scena dansului, cand se epileaza si nu intelege cum dracului de trec femeile si la celalt picior? 🙂
O comedie usoara cu scene haioase si un Mel Gibson care se transforma din idolul barbatilor in idolul femeilor, pe care fiecare dintre noi l-ar vrea acasa 🙂
Va doresc cu drag vizionare placuta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s