SUPA DE ROSII CU ACCENTE INDIENE

Supa de rosii

Ingrediente:

1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei, 2-3 catei de usturoi, 2 cm radacina ghimbir, rosii cam 500g.

Preparare:

Tocam ceapa cubulete, la fel procedam si cu morcovul, ardeiul si ghimbirul. Usturoiul fie il feliem, fie il aplatizam cu lama cutitului. Le sotam in unt cu putin ulei.

Adaugam rosiile decojite si tocate si  lasam cu capac pe foc mediu, jumatate de ora sa scada rosiile dar si sa se prajeasca un pic.

Se baga totul la robot, condimentam cu sare si piper, diluam cu un pic de apa si lapte pana ajunge la textura dorita.

Servim alaturi de crutoane trase in unt cu usturoi si cu o urma de ulei de masline.

O mancare foarte usoara, racoritoare, numai buna pentru caldurile verii.

Sa aveti pofta!

Supa de rosii

Supa de rosii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s