Mamaliguta

Ingrediente: 3 cani de apa, 2 cani de  malai, sare, 100 g unt, 100 g cascaval

Eu pun la fiert intr-un ceaun deodata apa cu sare si malaiul si astfel sunt sigura ca nu-mi face cocoloase. Cantitatea de malai pune fiecare cat vrea in functie de cat de groasa sau moale vrea sa fie mamaliguta. Se amesteca tot timpul. Cand incepe sa se ingroase, se adauga untul si cascavalul ras. Mamaliguta devine astfel mai onctuoasa si mult mai gustoasa. Cand se desprinde de pe ceaun, se mai lasa 2-3 minute si se rastoarna pe un platou. Se mai poate presara cu cascaval ras sau chiar cu telemea rasa.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s