Ostropel sau Mancarica de ciuperci

ostropel sau mancarica de ciuperci

O mancare simpla, usor de facut si foarte buna atat pentru zilele sau perioadele de post, dar nu numai.

Ciuperci champignon, 1 lingura faina, 2 linguri bulion, marar, sare, piper.

Preparare:

Spalam bine ciupercile, le tocam si le calim in ulei pana se evapora apa lasata.

Condimntam cu sare si piper.

Desfacem bulionul cu o ceasca de apa.

Adaugam si amestecam in bulion si faina .

Turnam maiaua peste ciuperci si completam cu apa (cam o cana) pentru a se forma sosul, si in functie de cat de gros dorim sa fie sosul. Lasam sa dea in doua-trei clocote.

Tocam marunt mararul (eu nu am avut si am inlocuit cu patrunjel) si-l presaram peste ciupercute.

Pofta buna!

ostropel sau mancarica de ciuperci

One response »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s