Ostropel de pui

ostropel de pui ostropel de pui ostropel de pui ostropel de pui

Eu care nu ma omor dupa prajeli, vreau sa va spun ca de ostropelul asta (al mamei mele) nu ma mai satur. Servit alaturi de paine prajita sau de paine proaspata, abia scoasa din cuptor, e o bunatate, te lingi pe degete, nu alta🙂

Avem nevoie de:

Carne de pui: aripioare, copanele- ce avem prin frigider, o capatana mica de usturoi sau vreo 5 catei mai mari, 1 lingura mare cu bulion gros, 1 lingura faina, sare, piper, apa, ulei pentru prajit.

Preparare:

Condimentam carnea, o prajim pe o parte si alta pana prinde o culoare aurie frumoasa, o scoatem pe un platou si o lasam deoparte, acoperita cu un capac.  Scurgem o parte din uleiul ramas, lasam mai putin, pisam usturoiul si il prajim in uleiul ramas la foc mic spre mediu.  Adaugam o lingura mare de bulion gros, daca este mai subtire-  2-3 linguri . Punem si o lingura de faina, amestecam bine sa nu se faca cocoloase, condimentam cu sare si piper, adaugam apa pentru a se face sosul si punem carnea inapoi in vas. Lasam sa dea in cateva clocote sa-si imprumute gustul si putem servi. Este foarte, foarte bun si servit alaturi de o mamaliguta cu unt si cascaval. Yam!

Pofta buna!

 

One response »

  1. Nota 10 acest pentru articol

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s