Salata de fasole

salata de fasole (post) salata de fasole (post) salata de fasole (post)

Ingrediente: o cutie de fasole fiarta sau 200 g, 3-4 cepe verzi sau o ceapa rosie potrivita – taiata julien, un castravete (se poate si castravete murat), 1 ardei rosu, marar – optional, zeama de lamaie, 2 linguri ulei masline, sare, piper, 1 lingurita oregano uscat, crutoane.

Preparare:

Intr-un castron, amestecam fasolea fiarta (fie la conserva, fie o fierbem noi cu un morcov, 1 ceapa), ceapa verde tocata, castravetele cu coaja pe care il taiem cubulete si ardeiul tocat cubulete.

Optional, presaram marar tocat marunt. Condimentam cu sare si piper.

Adaugam si crutoanele.

Separat, preparam un dressing din uleiul de masline, 1-2 linguri zeama de lamaie si oregano.

Amestecam dressingul cu salata.

Servim cu crutoane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s