Tocana de cartofi cu carne

SAM_4577

SAM_4575

Ingrediente:
cartofi, carne de pui sau de porc, 1 ceapa, 2 linguri bulion, patrunjel

Preparare:

Taiem cartofii cubulete, tocam ceapa marunt.

Prajim carnea in ulei; dupa ce carnea s-a prajit, o scoatem si o lasam de o parte.

Scurgem surplusul de ulei, si prajim in acelasi vas si ceapa.

Cand ceapa devine sticloasa, adaugam cartofii, condimentam cu sare, piper si boia.

Punem inapoi in vas si carnea anterior prajita. Amestecam.

Turnam apa peste cartofi, cat sa-i acopere.

Lasam sa fiarba cu capac amestecand din cand in cand.

Cand cartofii au fiert, oprim focul si presaram cu patrunjel tocat marunt.

O mancare simpla, care se face mai in toate casele de romani, si care este tare buna servita alaturi de muraturi asortate si o paine de casa numa scoasa din cuptor! https://pasiunilealynei.wordpress.com/retete/mancaruri/paine-facuta-in-casa/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s