Varza calita cu carne de porc

Avem nevoie de:

2 verze medii, 500 g carne de porc, 3-4 rosii, 1 lingura bulion, 3-4 foi de dafin,sare, piper boabe, boia de ardei iute

Preparare :

Curatam carnea de grasimi, o taiem cuburi potrivite, condimentam cu sare si piper si o prajim in ulei.
Intre timp, taiem varza fideluta, o frecam cu un pic de sare.

Dupa ce carnea s-a prajit, daca este prea mult ulei, mai varsam din el. Mie in general nu imi prea place mancarea grasa. Acum depinde si de gusturi.

Adaugam varza putin cate putin, ea se inmoaie si o  putem adauga pe toata.  Pudram cu boia de ardei. Punem si cateva frunze de dafin, cateva boabe de piper negru,1 cana de apa,  acoperim cu un capac si lasam sa se caleasca. Adaugam din cand in cand cate o ceasca cu apa, pe masura ce aceasta scade.

Oparim rosiile si le decojim, le tocam cubulete mici, si cand varza este pe jumatate facuta, adaugam si rosiile.

Spre sfarsit, desfacem bulionul cu o ceasca de apa si turnam peste varza. Daca mancarea are prea putina zeama, puteti sa mai adaugati un pic de apa.

Pofta buna !



Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s