Fursecuri pentru ceai

Ingrediente:

500 g faina, 200g zahar,3 oua, 200g unt,200g untura, coaja de la o lamaie si sucul ei, un praf de copt, ou pentru uns, 200 g nuci tocate.

Preparare: Se framanta bine toate ingredientele pana ce aluatul se leaga, apoi pe planseta de lucru, se intinde cu sucitorul, se decupeaza aluatul cu diferite  forme. Cu o pensula se ung fursecurile cu ou batut.Nucile se maruntesc in robot iar fursecurile unse cu ou, se dau prin nuci macinate.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se asaza fursecurile in tava la distanta de 2 cm intre ele, se dau la cuptor cam 30 de min.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s