Crema de zahar ars

CREMA DE ZAHAR ARS

CREMA DE ZAHAR ARS

Ingrediente: 8 oua, 1 l de lapte, 200 g zahar, 1 zahar vanilat, esenta de rom.

Preparare: Din zahar se opresc 3 linguri.

Ouale, laptele , zaharul, zaharul vanilat si esenta se pun in blender pentru 2-3 minute.
Cele 3 linguri de zahar se pun in cratita pe foc si se caramelizeaza. Dupa ce se topeste zaharul, se roteste cratita pentru a se intinde caramelul uniform. Compozitia de oua se rastoarna in cratita peste zaharul topit si se da la cuptor pentru 40 de minute. Se serveste rece simplu sau cu frisca.
Pofta buna!

CREMA DE ZAHAR ARS CREMA DE ZAHAR ARS

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s