Salam de biscuiti

salam de biscuiti

salam de biscuiti

salam de biscuiti

salam de biscuiti

Ingrediente:

1 kg biscuiti digestivi, 500 g rahat,  1 cana zahar, 1 cana nuci maruntite un pic mai grosier, 1 pachet unt, 500 ml lapte, 2 linguri cacao, esenta de rom.

Preparare:

Rupem biscuitii in bucatele mici. Laptele il fierbem impreuna cu zaharul si-l adaugam peste biscuiti. Rahatul il taiem cubulete si-l adaugam si pe el impreuna cu nuca.

Intr-o craticioara topim untul, adaugam cacao si esenta de rom si turnam peste biscuiti. Amestecam bine cu lingura si apoi cu  mana.

Pe o folie de plastic punem compozitia de-a lungul, rulam strans sub forma de sul, strangem capetele si le legam cu elastic.

Din compozitia de mai sus, eu am obtinut trei suluri de salam de biscuiti, pe care le-am dat la frigider pentru cateva ore, sau peste noapte, dupa care taiem felii si le servim alaturi de un pahar cu lapte cu scortisoara. Ihmmm ce aroma :-*

Bon Apetit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s