Cheesecake cu capsuni

cheesecake cu capsuni

Ingrediente:

200 g biscuiti,
700 g crema branza ,
50 ml lapte,
200g capsuni,
70g unt,
2 pliculete zahar vanilat,
putina coaja lamaie,
esenta vanilie,
1 plic gelatina,
1 pliculet tort gelee de culoare rosie,
2 linguri sirop capsuni,
gem de capsuni.

Preparare:

Prima data maruntim biscuitii la robot, topim untul si-l amestecam cu biscuitii. Tapetam o forma de tort cu pereti detasabili cu biscuitii, presam cu mana si dam forma la rece pentru jumatate de ora.
Amestecam crema de branza cu zaharul si esenta de vanilie, laptele, coaja de lamaie.

Hidratam gelatina in putina apa rece, o lasam sa se umfle si apoi o topim pe foc la flacara mica fara sa o lasam sa fiarba. O incorporam in crema de branza.
Intindem crema peste biscuiti in forma, gemul deasupra iar capsunile taiate in jumatati sau felii, le asezam deasupra dupa imaginatie.
In 200 ml apa dizolvam pliculetul de tort gelee, adaugam si siropul de capsuni, amestecam bine si fierbem un minut pe foc. Turnam jeleul peste capsuni si dam cheesecake-ul la frigider pentru 3-4 ore, cel mai bine peste noapte.

Pofta buna!

SAM_0617 cheesecake cu capsuni cheesecake cu capsuni cheesecake cu capsuni cheesecake cu capsuni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s