Mancare de Pui dupa o reteta italiana

Mancare de Pui dupa o reteta italiana

Mancare de Pui dupa o reteta italiana

Mancare de Pui dupa o reteta italiana

(2 portii)

Mancarea italiana de pui este chiar simplu de pregatit, are condimente cu aroma de vara, si este absolut delicioasa.

Ingrediente:

250g rosii cherry taiate in doua, 8 catei usturoi in coaja, 1 crenguta mare frunze oregano proaspete sau 1 lingurita oregano uscat, 120 g panceta sau bacon, 2 bucati piept de pui sau 2 pulpe mari, 1 cana masline negre,1 pahar vin sec, piper negru, ulei de masline, cascaval sau parmezan ras, busuioc proaspat pentru servit.

Intr-o tava asezam rosiile cherry; printre ele punem si cateii de usturoi intregi in coaja, baconul taiat fideluta, presaram frunzulitele de oregano si stropim cu ulei de masline.
Dam tava la cuptor 25 minute la 200 grade C.
Intre rosii facem loc la bucatile de pui, presaram si maslinele intregi.
Adaugam vinul. Condimentam cu sare si piper, mai stropim cu putin ulei de masline.
Dam din nou la cuptor pentru 40-45 de minute sau pana cand puiul este frumos rumenit.

Pe farfurie asezam o bucata carne de pui, bacon, rosii, usturoi, masline si presaram cu cascaval sau parmezan  razuit si cu busuioc proaspat.

Mancare de Pui dupa o reteta italiana

Mancare de Pui dupa o reteta italiana

Mancare de Pui dupa o reteta italiana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s