Pui cu sos de usturoi pe pat de mamaliguta

Pui cu sos de usturoi pe pat de mamaliguta

Ingrediente:

500 g pui, jumatate legatura patrunjel, jumatate pahar vin rosu(150ml),  1 ceasca suc de rosii, 4 catei de usturoi, 1 lingurita boia iute, sare, piper.

Preparare:
Carnea de pui se prajeste in putin ulei, se condimenteaza cu sare si piper si se rumeneste frumos pe fiecare parte.
Se presara boia si se adauga apa cam 1 cana si jumatate cat sa cuprinda carnea. Apoi turnam si vinul, sucul de rosii, patrunjelul tocat si lasam sa fiarba pana scade sosul la jumatate.
Adaugam usturoiul taiat felii subtiri, potrivim de sare si piper, lasam sa mai dea un clocot, dupa care servim. Atentie, daca sosul scade prea mult, mai adaugam apa.
Se serveste pe un pat de mamaliguta. Mamaliguta trebuie sa fie mai moale, se prepara din 2 cani de apa si 1 cana de malai, sare, doua felii de unt si cateva cubulete de cascaval.

Bon Apetit!

Pui cu sos de usturoi pe pat de mamaliguta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s