Pui rotisat cu carnati oltenesti

Pui rotisat cu carnati oltenesti

Pui rotisat cu carnati oltenesti

Ce sa va spun despre mancarea asta?! Doar ca este usor de preparat dupa o zi obositoare la munca, ca are o savoare mediteraneana, o bogatie de arome si ca este taaare buna servita alaturi de o salata iceberg sau rucola!

Destul cu vorbaraia ca si-asa n-am inspiratie si sa va spui ce avem nevoie pentru 2 portii:

4 pulpite de pui sau 2 piepturi de pui dezosati, 4 carnati oltenesti, 70 g masline verzi fara samburi preferabil, 250 g rosii cherry, 1 lamaie, 12 catei usturoi in coaja, 8 ramurele oregano proaspat sau 2 lingurite oregano uscat, ulei de masline.

Preparare:

Pe o foaie de copt punem bucatile de pui uscate cu un prosopel, carnatii despicati in doua pe lungime, maslinele, rosiile cherry taiate in doua, lamaia taiata in 8 felii (e si mai usor sa o curatam de samburi), cateii de usturoi in coaja si frunzulitele de oregano.

Condimentam cu sare si piper, stropim cu ulei de masline si dam tava la cuptor pana se rumenesc pulpitele.

Cand servim, punem pe farfurie din toate ingredientele, combinate, dau savoarea mediteraneana acestui preparat. Nu va feriti nici de usturoi, scos din coaja, nu mai are taria sa caracteristica, in schimb este cremos si da un accent in plus mancarii.

Este binevenit un pahar de bere rece ca pofta vine garantat!

Pui rotisat cu carnati oltenesti

Pui rotisat cu carnati oltenesti

Pui rotisat cu carnati oltenesti

Pui rotisat cu carnati oltenesti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s