Twilight-New Moon 2009

Si continuam seria vampirilor indragostiti 🙂
Edward se hotaraste sa o paraseasca pe Bella pentru a-i da acesteia sansa de a se bucura de o viata normala si a o feri de pericolele inerente insotindu-se cu un vampir, prin urmare el si familia sa, se muta din Forks intr-un loc care ramane secret.
Ceea ce nu anticipeaza, este starea de depresie in care intra Bella si serioasele probleme de comportament cu care se va confrunta. Bella reuseste in cele din urma sa gaseasca o cale de a-si vedea si auzi iubitul:cand se afla intr-o stare de pericol, atunci imaginea lui Edward sfatuind-o ce sa faca, ii apare in fata ochilor. Asta o duce la un moment dat foarte aproape de moarte fiind salvata in ultimul moment de Jacob, cel mai bun prieten al ei dar care nutreste in secret alte sentimente pentru Bella decat cele de prietenie. Deja incepe sa se contureze triunghiul amoros: Edward-Bella-Jacob.
Accidentul ei si intelegerea gresita a finalului, il determina pe Edward sa-si caute moartea iar Bella intra intr-o cursa contra cronometru de a-i salva viata.
Este un film relaxant, usor si care merge vazut, mai ales atunci cand n-ai chef sa gandesti prea mult 😛 !

Lasă un comentariu