Dulce din felii de paine cu ou si spuma de capsuni

 

DULCE DIN FELII DE PAINE CU OU SI SPUMA DE CAPSUNI

DULCE DIN FELII DE PAINE CU OU SI SPUMA DE CAPSUNI

 

Ingrediente:

Felii de paine, 2 oua, 1 ceasca de lapte, esenta de vanilie, zahar tos pentru presarat, 4 linguri zahar pudra, 10-12 capsuni mai mari sau o cana de zmeura, 1 lingurita zeama de lamaie.

Preparare:

Se bat ouale cu laptele si esenta de vanilie. Feliile de paine taiate subtiri se lasa pe o parte in amestecul de oua pana se imbiba bine, dupa care se intorc pe cealalta parte.
In blender se face un piure din capsuni, zaharul pudra si sucul de lamaie. Daca folositi zmeura, puteti adauga 5 linguri de zahar pudra si cateva linguri de lapte – iese un piure prea gros pentru gustul meu cel putin. 🙂 . Iar daca zmeura mai este si congelata, tentatia e mare s-o mancam ca si inghetata 🙂
Intr-o tigaie in ulei cu un pic de unt se prajesc feliile de paine pana se rumenesc frumos pe fiecare parte. Se scot pe hartie absorbanta, se presara cu  zahar tos si pe o parte si pe alta si se servesc cu spuma de capsuni pe deasupra 🙂 !

Stiu ca este o reteta bine cunoscuta, dar aceasta este un pic imbunatatita 🙂

Bon Apetit!

DULCE DIN FELII DE PAINE CU OU SI SPUMA DE CAPSUNI DULCE DIN FELII DE PAINE CU OU SI SPUMA DE CAPSUNI DULCE DIN FELII DE PAINE CU OU SI SPUMA DE CAPSUNI DULCE DIN FELII DE PAINE CU OU SI SPUMA DE CAPSUNI DULCE DIN FELII DE PAINE CU OU SI SPUMA DE CAPSUNI

Lasă un comentariu