Supa de linte servita alaturi de crutoane
supa de linte
supa de linte
O reteta delicioasa de la prietena mea Hanan!
Ingrediente:
250-300 g linte rosie, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 1 ceapa, chimen, ulei de masline, zeama de lamaie
Preparare:
 250-300 g de linte rosie pentru supa se spala si se pune la fiert .
Eu pun 2 morcovi , o radacina de patrunjel si o ceapa intreaga . Cand sunt fierte , scot ceapa , si o parte din supa. Lintea fiarta , morcovii, radacina de patrunjel si o parte din supa o bag la blender si adaug condimente. Sare, piper, maggi de legume, camun (chimen turcesc macinat) cateva linguri de ulei de masline (aprox.2 ) si suc de lamaie. In functie de consistenta pe are o vreau, adaug cate putin din supa pe care am scos-o inainte sa pun totul la blender.

Crutoanele le-am facut astfel :
am taiat paine in cubulete , le-am stropit cu putin ulei de masline si le-am bagat 10 min la cuptor.

By Hanan Mohammad

linte

supa de linte

supa de linte

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s