Supa de linte servita alaturi de crutoane
supa de linte
supa de linte
O reteta delicioasa de la prietena mea Hanan!
Ingrediente:
250-300 g linte rosie, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 1 ceapa, chimen, ulei de masline, zeama de lamaie
Preparare:
 250-300 g de linte rosie pentru supa se spala si se pune la fiert .
Eu pun 2 morcovi , o radacina de patrunjel si o ceapa intreaga . Cand sunt fierte , scot ceapa , si o parte din supa. Lintea fiarta , morcovii, radacina de patrunjel si o parte din supa o bag la blender si adaug condimente. Sare, piper, maggi de legume, camun (chimen turcesc macinat) cateva linguri de ulei de masline (aprox.2 ) si suc de lamaie. In functie de consistenta pe are o vreau, adaug cate putin din supa pe care am scos-o inainte sa pun totul la blender.

Crutoanele le-am facut astfel :
am taiat paine in cubulete , le-am stropit cu putin ulei de masline si le-am bagat 10 min la cuptor.

By Hanan Mohammad

linte

supa de linte

supa de linte

 

 

 

 

Lasă un comentariu