Omleta la cuptor pe pat de cartofi

omleta la cuptor pe pat de cartofi

omleta la cuptor pe pat de cartofi

omleta la cuptor pe pat de cartofi

Ingrediente:

6 oua, 2 cartofi fierti si taiati rondele, 1 felie mai groasa de branza, cascaval razuit, frunze de busuioc pentru ornat, sare, piper.

Preparare:

Batem ouale cu sare si piper-nu prea multa sare mai ales daca branza este sarata; pisam branza cu furculita si o amestecam cu ouale.

In tigaie, asezam cartofii taiati rondele, presaram un pic de sare, turnam peste ei ouale batute cu branza si presaram deasupra cascavalul razuit.

Dam tigaia la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana se rumeneste frumos omleta.
Cand o scoatem din cuptor, putem s-o ungem cu un cubulet de unt pentru a-i da un luciu frumos.
Se poate servi alaturi de rosii stropite cu un pic de ulei de masline, usturoi si putin busuioc.

Bon apetit!

omleta la cuptor pe pat de cartofiomleta la cuptor pe pat de cartofi

Lasă un comentariu