Fursecuri cu fulgi de cioco

Ingrediente:
1 ciocolata cu lapte, 125 g unt, 125 g zahar(75 g zahar brun, 50 g zahar alb), 150g faina, 50g cacao, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingura esenta vanilie, jumatate lingurita rasa cu sare, 1 ou rece, 2 pachete fulgi de ciocolata.

Preparare:

Ciocolata se topeste la bain marie. Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga ciocolata topita, esenta de vanilie. Separat, se amesteca faina, untul, cacao, bicarbonatul si sarea. Ingredientele uscate se adauga peste ciocolata si se amesteca bine. Se pune si oul rece, amestecandu-se pana la omogenizare. La sfarsit, se pun fulgii de ciocolata si se amesteca usor cu o paleta incorporandu-se fulgii in compozitie.
Pe o tava unsa cu unt sau margarina, se asaza cu o cupa de inghetata fursecurile la distanta de 2 cm intre ele.
Se da tava la cuptorul incins, pe treapta de la mijloc, timp de 18 minute.

Fursecurile astea sunt numa bune de alungat tristetea 🙂 . Merg bine alaturi de un ceai.
Pofta buna!

Lasă un comentariu