Pastai cu ghimbir si usturoi

PASTAI CU GHIMBIR SI USTUROI

PASTAI CU GHIMBIR SI USTUROI

PASTAI CU GHIMBIR SI USTUROI

PASTAI CU GHIMBIR SI USTUROI

Ingrediente:

300g fasole verde, 3 catei de usturoi maricei, 1 cm ghimbir, sos de soia, ulei de susan- optional, seminte de susan

Preparare:

Incingem 2 linguri ulei de masline in tigaie, razuim ghimbirul,  si tocam 1 catel jumate de usturoi  cat de marunt putem.

Tragem de pe foc tigaia, trebuie sa avem grija sa nu ardem ghimbirul.

Punem in tigaie ghimbirul razuit, amestecam bine sa nu se arda, adaugam si usturoiul maruntit; punem la loc tigaia dar la foc mic.

Fasolea taiata la capete, o adaugam in tigaie, condimentam cu sare, putin piper, punem si o ceasca de apa, ardei iute tocat si lasam pe foc mediu cam 4 minute.

Fasolea trebuie sa fie facuta dar sa ramana crocanta. Adaugam 1 lingura de sos de soia si 1 sfert lingurita ulei de susan. Merge servita ca si garnitura la peste sau friptura.

Eu le-am servit alaturi de pulpe de pui prajite, stropite cu sos de soia si sos worcester.

Am presarat pe deasupra, seminte de susan prajite foarte putin.

Bon Apetit!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s