Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Conopida, dap. Nu o sa vorbesc acum de beneficiile conopidei pentru ca e plin netul. Pana acum insa, conopida imi placea doar conservata alaturi de muraturi sau oparita cu sare si piper dar nu prea mult cat sa devina moale, ci sa ramana crocanta. Pane, nici nu se pune problema dupa ce mi s-a facut o data rau, am spus ca nu vreau sa mai aud.
Prin urmare, nu prea se regasea in meniurile mele sau mai bine zis, cam deloc.

Ei bine, in sfarsit pot spune ca am gasit o reteta care sa fie pe gustul meu si care sa nu-mi revolte fierea.

Ingrediente:

1 conopida medie, 4 oua, 8 linguri iaurt, cascaval, sare, piper, praf de usturoi

Preparare:

Spalam conopida bine si o rupem in buchetele.

Asezam in tava buchetele de conopida.  Condimentam cu sare si piper, presaram si praf de usturoi. Atentie, conopida inghite destul de multa sare.

Batem ouale cu iaurtul si putina sare. Turnam ouale uniform peste buchetelele de conopida si dam la cuptor cam 20-30 min sau pana e bine inchegat oul.

Razuim deasupra cascaval si mai lasam 10-15 minute la cuptor sau pana se rumeneste frumos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s