Cabanosi in aluat sau cum le spun eu, Cocute in aluat

Cabanosi in aluat

Cabanosi in aluat

Cabanosi in aluat

Ingrediente:

Un aluat de foietaj, cabanosi sau crenvursti sau carnati trandafir- ce preferati, felii de cascaval  hochland, seminte de susan 2 oua si un varf de sare.

Intindem aluatul pe masa presarata cu faina cu ajutorul sucitorului. Taiem aluatul cu cutitul in patrate.
Taiem si cabanosul in bucati potrvite. Feliile de hochland le taiem in doua sau in patru.
Asezam cate o felie de hochland pe patratul din foietaj, un cabanos deasupra si rulam aluatul.

Batem ouale cu un praf de sare  si cu pensula ungem cocutele :). Presaram deasupra seminte de susan.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pana cand se rumeneste frumos aluatul.

Se servesc alaturi de kechup, mustar sau hrean. Merg excelent si cu o salata cu ridichi dar si cu o bere buna alaturi 🙂

Un aperitiv rapid si usor de facut. Numai bun de rontait duminica la un film.

 

Lasă un comentariu