Pui picant cu cartofi la cuptor

pui picant

pui picant

Ingrediente:

Carne de pui, cartofi, Knorr „pui la tigaie cu boia de ardei si rozmarin” , ulei, un pahar de apa.

Intr-o tava asezam bucatile de pui si cartofii feliati gros.

Presaram tot continutul unui plic Knorr „pui la tigaie cu boia de ardei si rozmarin” peste bucatile de pui si peste cartofi.

Stropim carnea si cartofii cu ulei.

Adaugam un pahar de apa intr-o parte a tavii, cu grija sa nu turnam peste condimente. Acoperim cu o folie din alumininiu tava si dam la cuptor.

Dupa jumatate de ora, scoatem folia si mai lasam la cuptor pana se rumeneste frumos puiul. Mai adaugam apa daca observam ca a scazut prea mult.

Servim alaturi de o salata de varza sau cu mujdei de usturoi cu smantana.

Sa aveti pofta!

pui picant

pui picant

pui picant

pui picant

Lasă un comentariu