Paste cu ciuperci

Ingrediente:

Paste cu ciuperci (post)

300 g ciuperci, jumatate pachet paste penne, 3 catei de usturoi, 1 cana suc de rosii, 1 ceasca vin rosu sec sau demisec, busuioc  proaspat, sare, piper.

Preparare:

Prima data am fiert pastele cu jumatate lingura sare si doua linguri ulei. Apoi am tocat ciupercutele cubulete destul de mari, le-am calit in trei linguri ulei de masline, am adaugat usturoiul tocat marunt si am asteptat sa scada apa lasata de ciuperci. Condimentam cu sare si piper. Dupa care am adaugat sucul de rosii, vinul, frunzulitele de busuioc tocate marunt si am mai lasat pe foc cam 3-4 minute.
Am scurs pastele si le-am adaugat in tigaie peste ciupercute.
Este o mancare de post foarte gustoasa, asa ca va doresc pofta buna!

Paste cu ciuperci (post)

Paste cu ciuperci (post)

Paste cu ciuperci (post)

Lasă un comentariu