Paine in vin cu dulceata- dulce de post

Ingrediente:

Felii de paine, vin rosu demidulce, merge si un demisec🙂 , zahar, gem sau dulceata dupa preferinte, pesmet.

Preparare:

Feliile de paine se inmoaie in vinul putin indulcit, se ung cu dulceata.
Feliile de paine se fac sandvis, se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei. Se scot pe hartie absorbanta si se servesc presarate cu zahar pudra.

Pofta buna!
P.S. Atentie mare la prajit, pesmetul se poate arde foarte usor, asa cum de altfel mi s-a intamplat si mie😛 .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s